woensdag 11 april 2012

Er gaat er eentje sneuvelen.....

Gisteren onderstaande blog geplaatst op Dutch Road Runners. Ook maar even hier geplaatst:


De laatste tijd diverse pr's op aantal afstanden gehaald. Het is misschien het voordeel als je boven je 40e pas begint met lopen dat je nog volop in de progressie zit, waar misschien anderen op hun best stabiel blijven, maar velen langzaam terug gaan in de tijden naarmate de jaren vorderen. [hoewel dat bij DRR niet helemaal schijnt op te gaan met de kanjers aan boord! :-) ]
En langzamerhand begin ik tevreden te raken met het rijtje PR's (hoewel ik nog ruimte genoeg zie voor verbetering).
Het enige PR waar ik helemaal niet trots op ben is het PR op de marathon. Vorig jaar in R'dam gelopen. De finish werd toen gehaald (daar ben ik nog steeds wel heel blij mee), maar de tijd (4u25) past niet helemaal in het rijtje van de tijden op andere afstanden. 

Die is dus aan de beurt om te sneuvelen aanstaande zondag met de Marathon Rotterdam. En DIK ook

2 opmerkingen:

  1. Peter Aardenburg12 april 2012 om 16:08

    Een uur sneller is al een FANTASTISCHE verbetering van je P.R., maar daar zal jij wel niet tevreden mee zijn. Eerst maar onder de 3.10 in 010.
    Volgende week mijn felicitatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat de felicitatie maar Peter. Niet gelukt. 'Slechts' 48 minuten sneller en dat komt niet in de buurt van mijn doelstelling. Er zat door de sterkte kramp niet meer in. Volgende keer beter... Dan maar de Boebka-strategie, elke keer een stukkie eraf :-)

    BeantwoordenVerwijderen