vrijdag 1 augustus 2014

1k-challenge

Ik zou vanavond de 3.000m lopen bij av Trias. Maar mijn zoon Dylan zei tegen me: "waarom loop je de 1.000 meter niet, dan kunnen we kijken wie de snelste is."

Dylan heeft zich het laatste half jaar goed ontwikkeld op de 1.000m en heeft een pr staan van 3:11. En ik heb nog nooit een 1.000 gelopen en weet niet wat ik kan. Onder de 3:20 zal wel lukken, maar hoeveel onder de 3:20 is gokken. Ik weet wel dat er een hele kleine marge ligt tussen snel lopen en het vol houden en net iets sneller lopen en volledig geblokkeerd raken. Volgens mij kan het nog spannend worden vanavond....

Voor mij waarschijnlijk een eenmalig uitstapje naar zo'n korte afstand, maar wie weet ga ik het per ongeluk wel leuk vinden (of niet als ik de laatste 300 meter geparkeerd sta, haha).

[bij de keuze voor de 1k speelt ook mee dat het vandaag warm is en een 3.000m lastig voor me wordt met deze temperatuur. Dus een kortere afstand is misschien zo gek nog niet.]


update:
Door(onverwachte) omstandigheden kunnen we niet op tijd zijn voor de 1.000m. Dan misschien toch kijken of we het wel gaan redden voor de 3.000, die een uur later start.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten