maandag 13 april 2015

Mooie resultaten op de marathon...

Het is te merken dat gisteren de Rotterdam Marathon is gelopen. Ik zie het altijd aan de zoekresultaten naar mijn blogpagina's. Blijkbaar hebben gisteren wat mensen met kramp gelopen, want de blog over kramp is weer veel bekeken na de loop.

Ik heb erg mooie resultaten voorbij zien komen van Dick (3u00), Dirk (2u54), Jeroen (3u04), Martin (2u58). En toch.... er is geen enkele kriebel, prikkel of impulsje die me weer naar de marathon gaat brengen....

Dat vehaal lijkt echt klaar en compleet  :-).

Ik moet momenteel niet eens denken aan een halve M. En zelfs een 10 km klinkt belachelijk ver in mijn oren. Tsja, het kan verkeren.

Nu in een wedstrijdloze fase. Ik kan wel goed genieten van leuke trainingen (fartlek in de duinen bevalt me erg goed en enkele korte HIiT's in de week is ook lekker). Heb ook het gevoel dat de zin in baantrainingen er weer langzaam aan zit te komen.

Benieuwd wanneer dat omslagpunt bereikt wordt...

p.s. Bij de fartlek van zondag ook even een kilometertje over asfalt (3:40) en er leek geen einde aan te komen. Krijg je met die HIiT's...

2 opmerkingen:

 1. Tja, het was echt de marathon van PRotterdam, zeg maar! Ik had het nog hééél graag 'n keer willen meemaken. Maar ja.
  En wat jou betreft: je hebt 't allemaal zelf in de hand. Wat jij wilt (qua afstand) zal geschieden. (Een goede 3000m of 5000m lijkt me voorlsnog 'n mooie uitdaging.)
  Maar als ik je blogposts een beetje goed heb gevolgd, vermaak je je uitstekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien nog wel korter.... 800/1.500 lijkt me ook wel een keer een uitdaging.... Maar vermaak me idd goed :-).

   Verwijderen