zondag 10 januari 2016

Update 2

Er is meer snelheid in het schema gekomen. Herhalingen van 60 meter, startjes, build-ups (bijv. 120 meter met elke 40 meter verder versnellen), snelle 250'jes, etc.

En zelfs de hersteltrainingen gaan omhoog qua intensiteit. Aantal weken geleden gingen de herstel-200'jes nog boven de 40 sec., inmiddels gaan ze in 36 sec. En de komende weken gaat dat steeds wat sneller richting de 28/29 sec. Haha, tegen die tijd natuurlijk geen herstel meer te noemen ;-).

Ik ga waarschijnlijk een experimentje doen door met het NK Indoor mee te doen. Ik denk aan 200 en 400 meter. Niet voor de prijzen, maar wel om ervaring op te doen en gewoon te kijken waar ik sta. En daarnaast is het gewoon leuk en kan ik het in dit stadium nog wel accepteren als ik in de achterhoede eindig (over 2 jaar gaat me dat niet meer lukken, want dan wil ik resultaat zien van de trainingsarbeid haha).


2 opmerkingen:

  1. En ... voor het eerst in 5 jaar? geen Egmond vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, inderdaad. Ik was elk jaar van de partij... Heb het niet echt gemist, maar stond er wel even bij stil... Toch de mooiste HM van Nederland...

      Verwijderen